ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Z jednání výboru SÚS… tit

publikováno: 25.04.2023

Výbor SÚS se na svém dubnovém zasedání zabýval kromě jiného hospodařením za rok 2022, přípravou závodů „O pohár předsedy SÚS“ či probíhajícím zarybňováním.

Ekonomka SÚS p. Čiháková seznámila členy výboru se závěrečnou zprávou o hospodaření za rok 2022 s tím, že ÚS hospodařil i v tak náročných podmínkách se ziskem. Z členů výboru neměl nikdo připomínku, se schválením zprávy o hospodaření však výbor vyčká až po stanovisku Dozorčí komise SÚS.

Zároveň p. Čiháková informovala, že daňové přiznání za rok 2022 bylo podáno a daň odvedena.

Ing. Neuman a někteří členové výboru zahrnuti do testování hovořili o Jednotném informačním systému, výbor bez jakéhokoli komentáře přešel k projednání dalších bodů.

Mezi těmi hlavními byly již příští měsíc chystané závody dětí, mládeže a dospělých „O pohár předsedy SÚS“ na Pískové Lhotě, jež se konají ve dnech 13. – 14. 5. Přihlášeno je již 80 dětí, a i počty dospělých se zvyšují.

Výbor probral vytvoření organizačního týmu přímo na místě, zajištění zázemí, občerstvení pro účastníky tak, aby byla zachována minimálně stejná úroveň závodu, jako v loňském roce.

Členové výboru byli rovněž obeznámeni s tím, že ze strany územního svazu je vše nachystáno na jarní náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“.

Jednatelka SÚS pí. Fryšová podala zprávu o stavu vysazení násad. Vícezarybnění mimopstruhových revírů byla v tuto chvíli ukončena, neboť výlovy skončily a budou pokračovat až násadami z letních prubů.

Nyní se chystají rozvozy váčkových plůdků, rychlené štiky a odkrmeného úhoře.

Krajský úřad Středočeského kraje rozhodl o snížení zarybňovacího plánu u jezera Sadská.

Opravný termín zkoušek na člena RS je 16. 5., zkušební komise bude pracovat ve složení pánové Hýbner, Novák a Štěpnička.

Výbor na základě požadavku DK SÚS schválil sestavení komise k rušení materiálu, jejím předsedou je Ing. Jedlička a členy p. Chamlar a pí. Čiháková.

Výbor rovněž odsouhlasil žádost MO Rakovník o vložení 1 ha vodní plochy do sdruženého rybolovu v k. ú. Lužná a s tím související i prvotní zarybnění. Rybník bude rybářům k využití od 1. 1. 2024.

Předseda Dozorčí komise Ing. Neuman seznámil členy výboru s chystanými kontrolami v následujících měsících.

(šam)

 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 401 380

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS